Skip to content
Select your country
Certificaten
Vacatures
Certificaten
Vacatures
Producten
Recepten
Inspiratie
Kennis
Contact
Over ons
Producten
Recepten
Inspiratie
Kennis
Contact
Over ons
Search
Search
Search
Search
Home
»
Recepten
»
CREDI HARDE WENER deeg (basisreceptuur)
CREDI HARDE WENER deeg (basisreceptuur)
Bekijk het recept voor CREDI HARDE WENER deeg (basisreceptuur)
Ingrediëntenlijst
Ingrediënten
10000
g - 100%
CREDI HARDE WENER
1820
g - 18.2%
Suiker
4550
g - 45.5%
Margarine/boter
530
g - 5%
Water ong.
Recept werkwijze
Voorbereiden - Maak het CREDI HARDE WENER deeg bij voorkeur een dag op voorhand
Kneed alle grondstoffen tot een zanddeeg
Rol het deeg uit voor de gewenste producten
Afdrukken
Delen
Select your country
Netherlands
Belgium
France
Hungary
Global
Ebic
Quattro Enzyme Solutions
Netherlands
Belgium
France
Hungary
Global
Ebic
Quattro Enzyme Solutions
Search
Search
Producten
Recepten
Inspiratie
Kennis
Contact
Over ons
Producten
Recepten
Inspiratie
Kennis
Contact
Over ons
Certificaten
Vacatures
Certificaten
Vacatures