Donker Rogge

Bekijk het recept voor Donker Rogge

Ingrediëntenlijst

Ingrediënten

Decoratie

  • 500 g - 5% Roggebloem

Recept werkwijze

  • Draai van alle grondstoffen een goed afgekneed deeg gedurende 10 minuten in de 1e versnelling en 2 minuten in de 2e versnelling
  • Deegtemperatuur: ong. 27℃
  • Afwegen: ong. 900 gram
  • Bolrijs: ong. 40 minuten
  • Modelleren tot een deegpil (geen standopbouw)
  • Decoreren: Rol het deegstuk door de roggebloem
  • Narijs: ong. 60 minuten in Oberlander mandjes
  • Bakken: ong. 50 minuten bij 220℃

Extra informatie

Om een deegtemperatuur van 27 C te bereiken wordt een watertemperatuur van 35 - 40 C aanbevolen. Indicatie grondstofkostprijs: 0,83 /st.

Delen