Donker Meergranen Baguette (VITASON DONKER MEERGRANEN, SONPLUS KROKANT SUPER)
Bekijk het recept voor Donker Meergranen Baguette (VITASON DONKER MEERGRANEN, SONPLUS KROKANT SUPER)
Ingrediëntenlijst
Ingrediënten
- 5000 g - 50% Bloem
- 5000 g - 50% VITASON DONKER MEERGRANEN 50%
- 300 g - 3% Gist
- 300 g - 3% SONPLUS KROKANT SUPER
- 6000 g - 60% Water ong.
Decoratie
- 300 g - 3% Roggebloem
Recept werkwijze
- Kneed van alle grondstoffen een glad en soepel deeg
- Deegtemperatuur: ong. 26℃
- Afwegen: ong. 350 gram
- Bolrijs: ong. 30 minuten
- Langsteken (ong. 40 cm) en op inschietapparaat leggen
- Narijs: ong. 65 minuten
- Decoreren: Bestrooien met roggebloem en voor het bakkeninsnijden.
- Bakken: Inschieten op 240℃, met iets stoom. Afbakken ong. 20 minuten bij 230℃. De laatste 5 minuten de schuif open