Focaccia (VITASON MEDITERRANEE)
Bekijk het recept voor Focaccia (VITASON MEDITEERANEE)
Ingrediëntenlijst
Ingrediënten
- 5000 g - 50 % Bloem
- 5000 g - 50% Vitason mediterranee
- 200 g - 2 % Gist
- 5700 g - 57 % Water ong.
Recept werkwijze
- Kneed van alle grondstoffen een glad en soepel deeg.
- Deegtemperatuur: ong. 26℃.
- Afwegen: ong. 350 gram.
- Puntrijs: ong. 30 minuten.
- Modelleren: Het deegstuk vormen tot een rechthoek of tot een ronde plak.
- Narijs: ong. 40 minuten. Na 20 minuten indrukken en besprenkelen met olijfolie.
- Decoreren met schijfjes tomaten en mozzarellakaas. Bestrooien met oregano.
- Bakken: ong. 20-25 minuten bij 230℃ met stoom. Bakken als stokbrood.
- Roterend Bakken: ong. 20-25 minuten bij 230℃.