Kramiek (PROSON LUXE AU BEURRE)

Overheerlijke en ambachtelijke kramiek. Een ware delicatesse gemaakt met PROSON LUXE AU BEURRE RSPO-SG. De volle smaak van boter geeft in combinatie met de aantrekkelijke lichtgele kruimkleur een uitgesproken rijk karakter aan dit luxe brood.

Ingrediëntenlijst

Ingrediënten

Vulling

  • 4000 g - 40% Rozijnen

Recept werkwijze

  • Week de rozijnen in water en laat ze daarna uitlekken
  • Kneed van alle grondstoffen een glad en soepel deeg
  • Deegtemperatuur: ong. 26℃
  • Meng de rozijnen rustig door het deeg
  • Bulkrijs: ong. 15 minuten
  • Afwegen: Deegstukken afwegen naar keuze
  • Bolrijs: ong. 15 minuten
  • Modelleren: Deegstukken in de gewenste vorm maken, bijvoorbeeld lang, en in bakvormen leggen
  • Narijs: ong. 80 minuten op 30℃ en 85% vocht
  • Instrijken met ei
  • Bakken: ong. 40 minuten op 220°-190℃

Delen