Licht Meergranen Baguettes

Bekijk het recept voor Licht Meergranen Baguettes

Ingrediëntenlijst

Ingrediënten

Recept werkwijze

  • Kneed alle grondstoffen tot een soepel en goed afgekneed deeg
  • Deegtemperatuur: ong. 26℃
  • Bulkrijs: ong. 50 minuten
  • Afwegen: ong. 350 gram en oppunten
  • Puntrijs: ong. 30 minuten
  • Modelleren: Zonder te ontgassen de punt opmaken en lang rollen. Tijdens het lang rollen aan het uiteinde punten rollen, door een zadenmengeling rollen en tussen deegkleedjes leggen
  • Narijs: ong. 40 minuten
  • Deegstukken op met rijstestrooimeel geprepareerde inschietapparaten of bakplaten leggen. Deegstukken vervolgens insnijden.
  • Bakken: Inschieten op 230℃ en ong. 20 minuten bakken op 220℃ met stoom

Delen