Licht Meergranen Baguettes
Bekijk het recept voor Licht Meergranen Baguettes
Ingrediëntenlijst
Ingrediënten
- 5000 g - 50% VitaSon Licht Meergranen
- 5000 g - 50% Bloem
- 200 g - 2% Gist
- 5500 g - 55% Water ong.
Recept werkwijze
- Kneed alle grondstoffen tot een soepel en goed afgekneed deeg
- Deegtemperatuur: ong. 26℃
- Bulkrijs: ong. 50 minuten
- Afwegen: ong. 350 gram en oppunten
- Puntrijs: ong. 30 minuten
- Modelleren: Zonder te ontgassen de punt opmaken en lang rollen. Tijdens het lang rollen aan het uiteinde punten rollen, door een zadenmengeling rollen en tussen deegkleedjes leggen
- Narijs: ong. 40 minuten
- Deegstukken op met rijstestrooimeel geprepareerde inschietapparaten of bakplaten leggen. Deegstukken vervolgens insnijden.
- Bakken: Inschieten op 230℃ en ong. 20 minuten bakken op 220℃ met stoom