Luxe Kerst Tulband
Bekijk het recept voor Luxe Kerst Tulband
Ingrediëntenlijst
Ingrediënten
- 5000 g - 50% Sonnetmix Inverno
- 5000 g - 50% Bloem (eiwitrijk)
- 800 g - 8% Gist
- 300 g - 3% Mokka extract
- 4800 g - 48% Water ong.
Vulling
- 2000 g - 20% Suikernibs P4
- 3000 g - 30% Rozijnen
- 2000 g - 20% Cashewnoten
Decoratie
- 500 g - 5% Fondant
Recept werkwijze
- Draai van alle grondstoffen een glad en soepel deeg. Direct de vulling doorwerken
- Deegtemperatuur: ong. 26℃
- Stukken van 700 gram afwegen voor in de tulbandvorm. Alternatief: 300 - 325 gram voor in een alu 'suikerbrood-bakje'
- Modelleren: Licht opbollen, een gat in het midden steken en direct in tulbandvorm leggen
- Narijs: ong. 50 minuten
- Bakken: ong. 40 minuten op 200℃
- Afwerken: Dopen in fondant