Luxe Sandwiches (PROSON LUXE AU BEURRE)

Bekijk het recept voor Luxe Sandwiches (PROSON LUXE AU BEURRE)

Ingrediëntenlijst

Ingrediënten

  • 10000 g - 100% Bloem
  • 1500 g - 15% Proson luxe au beurre
  • 500 g - 5% Gist
  • 500 g - 5% Suiker
  • 170 g - 1.7% Zout
  • 5500 g - 55% Water ong.

Recept werkwijze

  • Kneed van alle grondstoffen een glad en soepel deeg.
  • Deegtemperatuur: ong. 27℃.
  • Afwegen: ong. 1600 gram voor 30 stuks.
  • Bolrijs: ong. 15 minuten en verdelen/opbollen.
  • Bolletjesrijs: Ong. 10 minuten.
  • Modelleren tot puntjes
  • Narijs: ong. 80 minuten, evt. na de narijs bespuiten met ei.
  • Bakken: ong. 9 minuten bij 260℃.

Delen