Luxe Sandwiches (PROSON LUXE AU BEURRE)
Bekijk het recept voor Luxe Sandwiches (PROSON LUXE AU BEURRE)
Ingrediëntenlijst
Ingrediënten
- 10000 g - 100% Bloem
- 1500 g - 15% Proson luxe au beurre
- 500 g - 5% Gist
- 500 g - 5% Suiker
- 170 g - 1.7% Zout
- 5500 g - 55% Water ong.
Recept werkwijze
- Kneed van alle grondstoffen een glad en soepel deeg.
- Deegtemperatuur: ong. 27℃.
- Afwegen: ong. 1600 gram voor 30 stuks.
- Bolrijs: ong. 15 minuten en verdelen/opbollen.
- Bolletjesrijs: Ong. 10 minuten.
- Modelleren tot puntjes
- Narijs: ong. 80 minuten, evt. na de narijs bespuiten met ei.
- Bakken: ong. 9 minuten bij 260℃.