Maïsbaguettes
Bekijk het recept voor Maïsbaguettes
Ingrediëntenlijst
Ingrediënten
- 5000 g - 50% Bloem
- 5000 g - 50% Vitason Mais
- 200 g - 2% Gist
- 6000 g - 60% Water ong.
Vulling
- 2000 g - 20% Groene paprikastukjes
- 300 g - 3% Gebakken uitjes
Recept werkwijze
- Kneed alle grondstoffen tot een soepel en goed afgekneed deeg. Direct na het kneden de vulling doordraaien.
- Deegtemperatuur: ong. 26℃
- Bulkrijs: ong. 50 minuten
- Afwegen: ong. 350 gram en oppunten
- Puntrijs: ong. 30 minuten
- Zonder te ontgassen de punt opmaken en lang rollen. Tijdens het lang rollen aan het uiteinde punten rollen, door de maisgries rollen en tussen deegkleedjes leggen.
- Narijs: ong. 40 minuten
- Deegstukken op met rijstestrooimeel geprepareerde inschietapparaten of bakplaten leggen. Deegstukken inknippen en zijdelings om en om wegleggen
- Bakken: Inschieten op 230℃ en ong. 20 minuten bakken op 220℃ met stoom