Mini Ciabatta
Bekijk het recept voor Mini Ciabatta
Ingrediëntenlijst
Ingrediënten
- 10000 g - 100% Bloem
- 170 g - 1.7% Zout
- 170 g - 1.7% Gist
- 300 g - 3% Sonplus Krokant Extra
- 400 g - 4% Proson Sarrasin
- 7500 g - 75% Water
Recept werkwijze
- Kneed van alle grondstoffen een glad en soepel deeg. Laatste 20% wijn geleidelijk toevoegen en afkneden
- Deegtemperatuur: ong. 26℃
- Verdelen in bakken met olijfolie
- Bulkrijs: In de koeling plaatsen voor 12 tot 24 uur. Het deeg een keer of 3 invouwen
- Vormen: Het deeg uit de koeling halen en uitgieten op een bebloemde tafel. Het deeg voorzichtig en gelijkmatig opentrekken. Het deeg verdelen naar gewenste grote en op tapijt leggen
- Narijs: ong. 20-30 minuten op 28℃ en 70% vocht
- Bakken: ong. 20 minuten op 230℃ met stoom