Mini Brioche
Bekijk het recept voor Mini Brioche
Ingrediëntenlijst
Ingrediënten
- 7000 g - 70% Bloem (eiwitrijk)
- 3000 g - 30% Sonnet Briochemix 30%
- 700 g - 7% Gist
- 150 g - 1.5% Zout
- 2000 g - 20% Heel ei
- 3000 g - 30% Water ong.
Recept werkwijze
- Kneed van alle grondstoffen een glad en soepel deeg. Ong. 3 minuten in de 1e versnelling en ong. 8-12 minuten in de 2e versnelling
- Deegtemperatuur: ong. 27℃
- Bulkrijs: ong. 90 minuten en na 45 minuten een doorslag geven
- Afwegen: 2000 gram voor 30 stuks
- Bolrijs: ong. 10 minuten
- Verdelen, opbollen en op een plaat leggen. Strijken met ei
- Narijs: ong. 75 minuten
- Insnijden: Na 60 minuten inknippen
- Bakken: ong. 9 minuten op 260-270℃