St. Aubertusbrood
Bekijk het recept voor St. Aubertusbrood
Ingrediëntenlijst
Ingrediënten
- 10000 g - 100% Bloem (eiwitrijk)
- 600 g - 6% PROSON WIT BOURGONDY RSPO-SG
- 170 g - 1.8% Zout
- 400 g - 4% Gist
- 5400 g - 54% Water ong.
Recept werkwijze
- Kneed van alle grondstoffen een glad deeg.
- Deegtemperatuur: ong. 27℃.
- Afwegen: Deegstukken van ong. 420 gram.
- Bolrijs: ong. 15 minuten.
- Modelleren: Door stokbroodmachine langmaken als een stokbrood. Stukken van ong. 2 cm steken en rommelig in een pie plate (⌀¸ 24 cm) leggen.
- Narijs: ong. 70 minuten.
- Bakken: ong. 15 minuten bij 230℃ met stoom.