Verwentoren

Bekijk het recept voor Verwentoren

Ingrediëntenlijst

Ingrediënten

  • 5000g g - 50% Bloem
  • 5000 g - 50% Sonnetmix Inverno
  • 800g g - 8% Gist
  • 300g g - 3% Betmonte Rum
  • 4800g g - 48% Water ong.

Vulling 1

  • 2000 g - 20% Suikernibs P4
  • 3000 g - 30% Rozijnen
  • 2000 g -20% Walnoten
  • 1000 g - 10% Pistache noten

Recept werkwijze

  • Kneed van alle grondstoffen een goed afgekneed deeg
  • Deegtemperatuur: ong. 26℃
  • Afwegen: ong. 500 gram
  • Bolrijs: ong. 20 minuten
  • Modelleren: Opbollen en in papieren vorm leggen
  • Narijs: ong. 80 minuten
  • Bakken: ong. 35 minuten bij 230℃
  • Afwerken met roomboter afstrijken

Delen