SonFit Active Flora Vloerbrood
Bekijk het recept voor SonFit Active Flora
Ingrediëntenlijst
Ingrediënten
- 5000 g - 50 % Bloem
- 200 g - 2 % Gist
- 5000 g - 50 % SonFit Active Flora
- 100 g - 1% Sonplus Krokant Extra
- 5200 g - 53 % Water ca.
Recept werkwijze
- Kneed alle ingrediënten tot een goed afgekneed deeg.
- Deegtemperatuur: ca. 26°C.
- Weeg deegstukken af van ong. 900 gram en bol ze op.
- Voorrijs: ca. 40 minuten.
- Modelleren: Opmaken als vloerbrood en leg de deegstukken op met rijstebloem geprepareerde inschietapparaten of bakplaten.
- Narijs: ca. 70 minuten
- Decoreren: Met roggebloem.
- Net voor het bakken insnijden naar wens.
- Bakken: Ong. 35 minuten bij 225ºC met stoom.