Ruby Bosvruchten Chocoladecake

Ruby Bosvruchten Chocoladecake op basis van Credi Softcake Ruby.
Stuks 79

Ingrediëntenlijst

Cakebeslag:

  • 10000 g CREDI SOFTCAKE RUBY
  • 3200 g Eieren
  • 2700 g Olie
  • 2000 g Water

Bosvruchten:

  • 3000 g Diepvries bosvruchten

Afwerking:

  • Ruby chocolade
  • White chocolade drizzle
  • Fruitstukjes
  • Snoepjes

Recept werkwijze

  • Maak Ruby cakebeslag:
    Meng alle grondstoffen voor het cakebeslag tot een homogene massa gedurende 4 minuten in de 1e versnelling.
  • Doseer ca. 225 gram beslag in met bakpapier bekleedde houten bakvormen van 14 x 9 x 4,5 cm.
  • Verdeel bovenop iedere cake ca. 35 gram diepvries bosvruchten.
  • Bakken ca. 45 minuten op 180°C.
  • Na voldoende afkoelen afwerken met Ruby chocolade, witte chocolade drizzle, fruitstukjes en snoepjes.

Delen