Ruby Bosvruchten Chocoladecake
Ruby Bosvruchten Chocoladecake op basis van Credi Softcake Ruby.
Stuks 79
Ingrediëntenlijst
Cakebeslag:
- 10000 g CREDI SOFTCAKE RUBY
- 3200 g Eieren
- 2700 g Olie
- 2000 g Water
Bosvruchten:
- 3000 g Diepvries bosvruchten
Afwerking:
- Ruby chocolade
- White chocolade drizzle
- Fruitstukjes
- Snoepjes
Recept werkwijze
- Maak Ruby cakebeslag:
Meng alle grondstoffen voor het cakebeslag tot een homogene massa gedurende 4 minuten in de 1e versnelling. - Doseer ca. 225 gram beslag in met bakpapier bekleedde houten bakvormen van 14 x 9 x 4,5 cm.
- Verdeel bovenop iedere cake ca. 35 gram diepvries bosvruchten.
- Bakken ca. 45 minuten op 180°C.
- Na voldoende afkoelen afwerken met Ruby chocolade, witte chocolade drizzle, fruitstukjes en snoepjes.