Zoete Zonde (SmaakGevers)

Zoete Zonde op basis van Sonnetmix Inverno.

Ingrediëntenlijst

Ingrediënten:

  • 5000 g - 50% Bloem (eiwitrijk)
  • 5000 g - 50% SONNETMIX INVERNO
  • 800 g - 8% Gist
  • 200 g - 2% Mokka extract
  • 5500 g - 55% Water ca.

Vulling:

  • 2500 g - 25% Karamelstukjes
  • 2000 g - 20% Parelsuiker met chocolade coating
  • 1000 g - 10% Rozijnen

Victoriabeslag:

  • 3000 g - 30% Amandelschaafsel
  • 3000 g - 30% Fijne kristalsuiker
  • 100 g - 1% Eiwit

Bakvormen:

  • Aluminium bakvormen

Recept werkwijze

  • Maak de praline aan.
    Meng alle grondstoffen tot een homogene massa.
  • Kneed alle grondstoffen tot een soepel en goed afgekneed deeg.
    Direct na het kneden de vulling doordraaien.
  • Deegtemperatuur ca. 26°C.
  • Weeg deegstukken af van ca. 350 gram en oppunten.
  • Puntrijs ca. 20 minuten.
  • Opmaken als busbrood.
    Licht bevochtigen, door de praline rollen en in aluminium bakvormen leggen.
  • Narijs ca. 60 minuten.
  • Bakken: ca. 25 minuten op 210°C.

Delen