Paasgebakjes
Een heerlijk Paasgebakje gemaakt met CREDI SLOFFENMIX, CREDI CRÈME AUTHENTIQUE, CREDI CAKE CHOCO EXTRA DARK, CREDI COMPOUND MOKKA en CREDI FOND NEUTRAAL. Bekijk het recept en de werkwijze. Een heerlijk Paasgebakje gemaakt met CREDI SLOFFENMIX, CREDI CRÈME AUTHENTIQUE, CREDI CAKE CHOCO EXTRA DARK, CREDI COMPOUND MOKKA en CREDI FOND NEUTRAAL. Bekijk het recept en de […]
Ingrediëntenlijst
Kruimels voor de bodem:
- 275 g CREDI SLOFFENMIX
- 110 g Roomboter
- 27,5 g CREDI CREME PATISSIERE AUTHENTIQUE
Chocoladecakebeslag:
- 1250 g CREDI CAKE CHOCO EXTRA DARK
- 4500 g Eieren
- 375 g Olie
- 300 g Water
Mokkaroom:
- 825 g Water
- 330 g CREDI CREME PATISSIERE AUTHENTIQUE
- 45 g CREDI COMPOUND MOKKA
Advocaatbavaroise:
- 2000 g Slagroom
- 400 g Advocaat
- 350 g Handwarm water
- 250 g CREDI FOND NEUTRAL
Recept werkwijze
- Maak kruimels voor de bodem:
Meng alle ingrediënten door elkaar met de garde in de planeetmenger tot fijne kruimels.
Strooi de fijne kruimels onder in een plaatcakevorm van 60 x 40 x 5 cm. - Maak chocoladecakebeslag:
Meng alle ingrediënten tot een glad en soepel cakebeslag.
Ca. 2 minuten in de eerste versnelling en ca. 3 minuten in de tweede versnelling.
Verdeel het cakebeslag over de fijne kruimels in de plaatcakevorm. - Bak de gevulde plaatcakevorm ca. 45 minuten op 170°C en laat deze vervolgens voldoende afkoelen.
- Maak mokkaroom:
Meng alle ingrediënten tot een gladde homogene room.
Ca. 3 minuten in de eerste versnelling en ca. 2 minuten in de tweede versnelling.
Spuit hiermee iets uit elkaar liggende banen over het gebakken cakebeslag. - Maak advocaatbavaroise:
Klop de slagroom met de advocaat op tot yoghurtdikte.
Meng het handwarme water met de CREDI FOND NEUTRAL.
Spatel beiden door elkaar en stort het geheel over de mokkaroom. - Vries de gevulde plaatcakevorm in.
- Snij het gebak in gewenste vorm en werk verder af naar eigen inzicht.