Smaakvol Krokant Wit Kleinbrood
Smaakvol Krokant Wit Kleinbrood op basis van Premix Smaakvol en QS Croustillant
Stuks 270
Ingrediëntenlijst
- 7500 g - 75% Bloem
- 2500 g - 25% PREMIX SMAAKVOL
- 400 g - 4% Gist
- 300 g - 3% QS CROUSTILLANT
- 150 g - 1,5% Zout
- 5500 g - 55% Water ca.
Recept werkwijze
- Kneed alle grondstoffen tot een soepel en goed afgekneed deeg.
- Deegtemperatuur ca. 27°C.
- Weeg deegstukken af van ca. 1650 gram (30 stuks) en leg deze op de bol.
- Bolrijs ca. 10 minuten.
- Verdelen, opbollen en iets los laten komen.
Vervolgens tot puntjes vormen, eventueel decoreren en op bakplaten leggen. - Narijs ca. 80 minuten.
- Net voor het bakken insnijden zoals gewenst.
- Bakken ca. 18 minuten bij 230°C met stoom.