Smaakvol Beschuit Naturel en Hartig
Smaakvol Beschuit Naturel en Hartig op basis van Smaakvolmix, QS Luxe Platinum Volkoren, Sonextra Marinade Green Herbs en Sonextra Marinade Pomodori.
Stuks 120
Ingrediëntenlijst
Naturel:
- 875 g -35% Bloem (eiwitrijk)
- 875 g - 35% Volkorenmeel
- 750 g - 30% PREMIX SMAAKVOL
- 375 g QS LUXE PLATINUM VOLKOREN
- 125 g - 5% Gist
- 125 g - 5% Blanke Stroop
- 75 g - 3% Gluten
- 50 g - 2% Suiker
- 37,5 g - 1,5% Zout
- 1450 g - 58% Water ca.
Recept werkwijze
- Kneed alle grondstoffen tot een soepel en goed afgekneed deeg.
- Deegtemperatuur ca. 26°C.
- Weeg deegstukken af van 2000 gram (30 stuks) en opbollen.
- Bolrijs ca. 5 minuten.
- Verdelen en opbollen, eventueel de zijkanten door de zonnebloempitten rollen en direct op bakplaten plaatsen.
- Tussenrijs ca. 5 minuten.
- Plat drukken en daarna de gesmeerde beschuitdoppen erover zetten.
- Bakken als 3 van de 4 gaatjes in de beschuitdoppen zijn vol gerezen (ca. 70 minuten).
- Bakken ca. 10 minuten op 260°C.
- Na het bakken direct de beschuitdoppen verwijderen.
- De afgekoelde beschuitbollen doormidden snijden.
- De beschuiten kleuren/drogen bij 200°C.
Hierna zijn de naturel beschuiten klaar. - Voor hartig beschuit de naturel beschuiten insmeren met Sonextra Marinade Green Herbs en/of Sonextra Marinade Pomodori.
- Nog ca. 10 minuten terug in de oven van 200°C.
Hierna zijn de hartige beschuiten klaar.